Söker filmtiteln

Jag söker en film där en scen är när en killes nya flickvän fixar en storartad middag för killens kompisar och dukningen i middagsrummet är mycket vackert gjord.Tjejen ska gå ut och hämta varmrätten, som är i ugnen men ser inte att en av killenskompisar (en tjej) öppnar dörren till köket.Den tjejen ser då att nya flickvännen tar ut den stekheta formen ur ugnen utan att använda grytlappar och blir inte ens bränd på händerna.Den andra tjejen börjar undra vem den nya flickvännen är.Kan vara typ 90-tal eller sent 80-tal som filmen gjordes.Jag försöker hämta fler scener ur minnet men just nu står det still.Kan vara en typ B-thriller eller B-skräckis.

Förslag

placeholder image
RandolphCaer
  • 02 januari 2016

Det låter som 'My Stepmother is an Alien'. Hoppa frram till 1:06:18 i filmen så kan du se scenen när hon tar ut formen ur ugnen.

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)

placeholder image
GiveYouANice
  • 02 januari 2016

Tusen tack för det.Eftersom minnet är så svagt vad det är för fler scener än det jag beskrivit, så kan det vara den här filmen du skriver att det är.Hittade den på YT och kollade just det där clipet och det stämmer med vad jag minns.Men jag tycks minnas att det var yngre personer 20-25 år som var med och flera stycken.Men men. Tack så hjärtligt ändå :)

Ge ett förslag

Länk till filmen på IMDB:

Länk till trailer på Youtube: