tjej som får uppdrag av en övervakare i källare

Vi hann bara titta 8 min av denna filmen innan vi tyckte den var för läskig och kommer inte ihåg vad den heter! Jag har för mig att den hette något med rec eller nått liknande men det är inte alls säkert den kan ha hetat precis vad som helst.Filmen börjar iallafall med att det är en tjej som är nere i någon källare eller tunnlar där det är väldigt mörk (typ grönt ljus). Det är en man som övervakar henne med kameror i tunneln och ger henne uppdrag som att gå över krossat glas och hon har ett halsband runt halsen så skulle hon inte göra som han säger för hon stötar.flickan vill få tag på något och för att få det stoppar hon ner huvudet i vattnet vilket gör att hela hennes ansikte svullnar upp. Filmen finns på swefilmer eller har i allafall funnits men den är omöjlig att hitta.

Förslag

placeholder image
Birgitta
  • 18 maj 2014

Jag har sett den och tror att det kan vara denna. Finns ju många liknande filmer, jag ska leta vidare.

image
Kriminalpsykologen Alex Cross systerdotter Naomi försvinner och han reser till småstaden Durham för att söka rätt på henne. Där upptäcker han att Naomi inte är den enda kvinna som har försvunnit. Tillsammans med de lokala polismännen Nick Ruskin och Davey Sikes tar Alex upp jakten efter gärningsmannen. Frågan är om han kommer att hitta sin systerdotter innan det är för sent.
placeholder image
Ellennilsson
  • 20 maj 2014

Nej det var inte den men den verkade rätt lik:) som sagt det jag skrev hände bara de 8 första minuterna efter det har jag ingen aning om vad som hände, så den kan handla om precis vad som helst. Men tack ändå :DDD

placeholder image
Birgitta
  • 21 maj 2014

Jag letar vidare, har sett den själv.

Ge ett förslag

Länk till filmen på IMDB:

Länk till trailer på Youtube: