Utomjordingar som åt människor

Jag har funderat ett tag på vad det var för film jag såg på 80 / 90 - talet någon gång... jag minns att det var sci fi... det kom utomjordingar till jorden. Dom åt människor, eller hud av människor eller vad det var. Jag minns att jag tyckte den var äcklig pga det. Sen var det lite av en b-film tror jag, inte världen bästa. Tror den...

Framtidsfilm med organutlånare

Söker en framtidsfilm om ett organutlåningsfirma. Tror det fanns en firma som lånade ut pengar till folk så de skulle ha råd med organ men när de inte betalade tillbaka hämtade de tillbaka organen. En av killarna som jobbade för firman blev själv i behov av ett organ och hamnade därför själv i skuld till firman och får fly för sitt...

Siffror på handleden

En framtidsfilm?Minns bara att de hade siffror på handleden som räknade ner till något. Hjälp?

Om ett hus som förflyttar sig till andra dimensioner

Letar efter en film jag såg för kanske 8 månader sedan. Har för mig att jag såg den på Netflix, men är väldigt osäker. Det handlar om ett hus, eller en byggnad kanske man ska säga, mitt i storstaden. Har för mig att där är en digital klocka någonstans på huset, och när tiden går ut, förflyttar byggnaden till en annan dimension...

kille som lever om alla dagar

handlar om en kille som lever om alla dagar. och som allt tid hitta tjejen får veta av sin pappa att det är ärftligt och att han ska leva om alla dagar en gång och leva dom fullt ut.tror att filmen slutar med att hans ofödda son/dotter dyker upp inte alla säker på att de är den filmen.

Film efterlyses

Hej!För många år sedan besökte jag en butik där de spelade filmen som en "demofilm". Jag minns inte alls mycket av filmen eftersom att det var länge sedan och jag såg så lite av den men det jag såg minns jag starkt. Tror att det är en man och en kvinna i huvudrollerna. Hur som helst går de runt i någon stor galleria som har vit...

Vad heter filmen? ??

Letar efter en film jag såg för länge sedan.Det är en manlig könd skådespelare med, men jag vet ej namnet på honom.Han brukar vara med i gangster filmer mm.Filmen handlar om en film regissör som får ett dator program av sin dator redigerare. Programmet han får är hemligt och visar sig vara en kvinnlig perfekt kvinna som man kan använda...

Livselexir!

En fantasyrulle, där goda blir elixir till dom onda? Har för mig att det var en svart diamant med nånstans. Och att dom onda liknade krokodilsälar. ..

En typ av sci fi film tror jag det är

Nu är det såhär att jag har funderat på en film hela kvällen och blir galen på att jag inte kommer på vad den heter. Det är iallafall en film som jag tror utspelar sig på någon form av flygplats, eller dom typ flyger med ett flygplan och sen när det landar på flygplatsen så har tiden där helt stannat.Ingenting rör sig och dom är...