Romantisk film

Söker en film där (jag minns inte riktigt allt) en tjej som tror att hon är dödssjuk i cancer (vilket hon inte är då hennes doktor lurar henne för att få henne att leva livet), hon blir inlagd på något "sjukhus" där hon träffar en man som har någon form av störning (autism kanske) som inte pratar med någon. Jag minns att han spelade mycket piano i filmen.De blir tillslut förälskade i varandra och reser ut i världen tillsammans. Det är i slutet man får veta att hon INTE är dödssjuk. Någon som kan filmtiteln???

Förslag

placeholder image
HMS
  • 28 oktober 2016

Nej fel tyvärr!

placeholder image
  • 01 november 2016

Rätt svar

Intrigen påminner om Paulo Coelhos Veronika bestämmer sig för att dö. Det gjordes en filmatisering av den 2009 med Sarah Michelle Gellar (Buffy!) och Jonathan Tucker i huvudrollerna, men jag har inte sett den, så är inte säker på om det är den du söker. Beskrivning från IMDB: "After a frantic suicide attempt, Veronika awakens inside a mysterious mental asylum. Under the supervision of an unorthodox psychiatrist who specializes in controversial treatment, Veronika learns that she has only weeks to live." Finns trailer på IMDB, kolla om den verkar bekant. /Koko

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)

placeholder image
  • 07 november 2016

Hej, jag tror det är filmen "Veronica bestämmer sig för att dö" baserad på författaren Paulo Coelhos bok med samma namn.

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)