Ljuger om att hon är hans fru för att bo i huset.

Söker efter en film jag såg på TV för jättelänge sen, men missade sluter och vill gärna se klart den! Minns inte riktigt handlingen, men jag gör ett försök! Det är en tjej som flyttar in i ett stort fint hus på landet, alla är väldigt glada och trevliga där. Egentligen är det inte hon som äger huset utan det är en man som bor någon annanstans och han vet inte om att hon bor i hans hus. Hon ljuger till alla och säger att hon är gift med ägaren av huset. Efter ett tag åker han iaf ut till sitt hus och hittar henne där. Har för mig att hans föräldrar bor i den där lilla byn.

Förslag

placeholder image
RandolphCaer
  • 02 juli 2016

HouseSitter?

image
Arkitekten Newton nobbas av tilltänkta fästmön Becky och huset han byggt åt dem står nu tomt. Han öppnar sitt hjärta för servitrisen Gwen som bestämmer sig för att flytta in i hans hus - utan att berätta det.
placeholder image
Aquata
  • 02 juli 2016

Finns en film med sandra bullock eller Jennifer lopez.Där en man dör och familjen tror att hon är hans flickvän. ( hom råkade bara gå in i fel rum på sjukhuset ) hon könner sig älskad och låtsas då vara flickvännen.

Ge ett förslag

Länk till filmen på IMDB:

Länk till trailer på Youtube: