Vad heter filmen?

Kommer inte ihåg så mycket men filmen handlar om typ att en rödhårig tjej hänger med några dumma killar (vuxna) och slår ner en kille och drar han till en brunn eller något liknande i skogen och senare i filmen så börjar tjejen må dåligt för det och springer till han men han ligger inte kvar där och då hittar hon honom nere vid vattnet och måste skynda sig att dra upp honom innan "dörrarna" öppnas och allt vatten rinner ut (ni förstår) sen blir hon typ kär i han och hon blir skjuten i magen och dör i slutet men han klarar sig tror jag, hon dör iallafall i hans säng på sjukhuset bredvid honom.

Förslag

placeholder image
  • 06 april 2014

Du tänker inte på Den Osynlige?

image
Nicklas är populär, smart, snygg och spås dessutom en lysande framtid i allt han tar sig för. En dag hamnar han i bråk med Anneli, ett bråk som får oanade konsekvenser. När han dagen efter är tillbaka i vardagen är allt förändrat och hans vänner och familj verkar varken se eller höra honom. Det är som Nicklas har blivit osynlig.
placeholder image
  • 06 april 2014

Med tänka på hur du beskrev slutat på filmen menar du nog remaken av den svenska filmen som kom 2007 the invisible heter den.

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)

Ge ett förslag

Länk till filmen på IMDB:

Länk till trailer på Youtube: