Minns inte filmens namn

Jag såg en dansk film för några år sedan som gick på teve, tyckte den var jättebra då, och skulle gärna vilja se filmen igen.Jag kommer ihåg en del av handlingen;Det var en tjej som hade en killkompis, han bodde på ett barnhem, och de åkte tillsammans till århus (?) för att leta upp hans mamma. Det är ungefär det som den handlar om, jag kommer också ihåg att hon ville färga om sitt hår i början av filmen, men hon fick inte för sin morsa förrän i slutet, då hon hade ångrat sig för att hennes killkompis hade sagt att hon hade en fin hårfärg.Säg gärna till om du vet vad filmen heter, jag tittat efter den jättelänge :)Tack!

Förslag

placeholder image
Cavala
  • 13 juli 2014

Karla och Jonas? http://cdon.se/film/karla_%26_jonas__(dk)-7525332

image
En ung tonårstjej bli kär under sommaren, och för att kunna vara nära sin pojkvän uppmuntrar hon honom att leta efter sin mamma som han inte haft kontakt med på länge.
placeholder image
  • 13 juli 2014

Hej jag minns inte namnet på en film men jag älskar den . Det handla om en kivnna som hade fest sen så började huset brinna och hon hade sitt barn på övervåningen O det sägs att barnet blev kidnappad men i slutet så va det hennes bästa kompis som starta brandet för att kidnappa barnet för hon kunde inte få egna barn själv va jätte länge sen jag såg den så kan inte föklara så bra

Ge ett förslag

Länk till filmen på IMDB:

Länk till trailer på Youtube: