Letat som en galning och blir galen!!

Vet inte hur hela filmen är utan kommer bara ihåg snuttar.Handlar om en kort man som blir/är coach/vän åt en låång"neger" som är lätt handikappad och får boxas mot sin vilja för att coachen/vännen ska tjäna pengar. Coachen tar även kola och är beroende av mannen men även väldigt vänlig och hjälpsam?! "Negern" vill inte hålla på med detta och en dag så går han på en dejt med en tjej som också är lätt handikappad. Han vet inte riktigt hur han ska betee sig och blir för på flugen så hon blir rädd och vill inte träffa honom. Har för mig att han boxas sen ändå för att han är ledsen och en dag lämnar han coachen för han är trött på honom(inte helt säker) Hoppas någon kan hjälpa mig med denna korta info. Såg filmen 2010 om jag inte minns helt fel och fanns då på tankafetast. Jävligt bra och man blir tårögd till och från för han har ett sånt hjärta. Är inte säker på om coachen kan vara danny devito eller om negern kam vara Michael Duncan. Men hittar ej något på någon av dom.

Förslag

placeholder image
RandolphCaer
  • 28 mars 2016

Chansar på 'Revoloution'?

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)

placeholder image
  • 29 mars 2016

Nae såg trailer på den nu och det var ju med al pacino så det stämde inte. Fortsätter leta och hoppas på att någon hittar den ^^ tack snälla.

placeholder image
Maliin9
  • 29 mars 2016

Hittar inte trailern på filmen. Vill se ifall det är den. Låter som den men ändå inte. Någon som vet vart man kan se trailern eller om det är den filmen?

Ge ett förslag

Länk till filmen på IMDB:

Länk till trailer på Youtube: