Hjälp

En film som handlar om en kille som ska gifta sig, han ska ha svensexa eller nåt sånt. Minns inte jättemycket av handlingen men de festar tydligen ganska hårt och dagen efter på bröllopet ska en film visas och då är det de fyra vännerna under natten som filmat sigsjälva. En av de klippen är när de har gjort nåt med svärfars get eller bock som är hans enda stolthet typ. Minns inte vad den heter men det är nåt liknande "the bridegrooms". Ps. Det är inte hangover!

Förslag

placeholder image
anchelick
  • 03 januari 2016

Minns inte om detta är från hangover eller från denna film men tror även att de skulle köpa gräs hos nån och råkar ta fel väska och blir jagade. Samt att en av vännerna har en ex fru som han fortfarande är kär i, men hon har skaffat en ny pojkvän som heter phil om jag inte minns fel. Vännerna lurar i honom att phil inte har nån penis och han blir förkrossad över att hans ex fru inte ska få njutning typ och i slutet står alla och kissar ut för en klippa och en ramlar ner.. vet inte om det hjälper men..

placeholder image
  • 10 januari 2016

Rätt svar

A few best men?

image
David och Mia träffas och bli kära under en semesterresa i Mias hemland Australien. Efter bara en vecka friar David och de planerar att gifta sig så snart som möjligt. David åker hem till England och ber sina tre bästa vänner att följa med honom till Australien för bröllopet, men hans hopplösa kompisar ger en helt ny innebörd åt uttrycket "på gott och ont"! Den kaosfyllda bröllopsdagen riskerar att vända vad som borde vara den bästa dagen i deras liv i den värsta.