Gammal film

Hej!Jag har letat efter en film cp länge, som jag alltid såg när jag vart liten! Jag var nock 4-5 år när jag såg den senast men kommer ihåg den så väl! Jag är 16 nu!Kommer inte ihåg alls mycket som händer, men lite!Den handlar om massa kaniner (?), dom ska på roadtrip kan man väl säga, sen kommer en scen lite in i filmen där dom åker en jättestor båt när det är mörkt, sen nån gång så smäller dem raketer, och sen nån gång när dom är påväg till dit dom ska så är där två kaniner som hoppar ur bilen och går in i ett avlångt hus med toaletter den ena spyr (ursäkta språket) och den andra kollar sig själv i ansiktet.Vet att ingen kommer fatta vad jag snackar om, men om det är någon som verkligen fattar vad jag pratar om, och vilken film det är så hade jag varit jätteglad om just DU visste vad den hette :D hade varit kul att se lite nostalgi!Det är en barnfilm, ja.. TACK PÅ FÖRHAND! :)

Förslag

placeholder image
Candy
  • 28 oktober 2014

Den långa flykten

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)

placeholder image
michellewie
  • 29 oktober 2014

Nej, inte den :( Denna jag snackar om är mer nyare, typ 1990-talet! Och kaninerna är liknande snurre sprätt & tror inte att det bara är kaniner! Och denne film är också animerad men somsagt nyare:/Men tack ändå:) du försökte iaf;) jag förklarar helt konstigt..

placeholder image
RandolphCaer
  • 30 oktober 2014

Rätt svar

Tiny Toon Adventures: How I Spent My Vacation

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)

placeholder image
michellewie
  • 31 oktober 2014

Åh, tack så jättemycket!! Det va just den ;) äntligen kan jag sluta leta :D du gjorde precis min helg mycke bättre (y) Rätt film hittad!