Tjej film!

Jag har sett en tjej film om en kille som är jätte kär i en tjej, han vågar bjuda henne ut hon är lite äldre än honom. På dejten sitter de i en båt och pratar. Tjejen är jätte rik och gillar honom efter dejten . Har ingen aning vad filmen heter men vill gärna se den igen. Och det är inte filmen Prom.

Förslag

placeholder image
Birgitta
  • 26 augusti 2014

Dagboken-Jag sökte och fann ditt hjärta?

image
En berättelse om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton, tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skilda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok.
placeholder image
Linnea
  • 27 augusti 2014

placeholder image
  • 27 oktober 2014

Jag vet vilken film detta är, men va? Tjejfilm? Nää i så fall kan det inte vara den jag tänkte på för den filmen jag tänker på är en romans, har aldrig hört talas om changera tjejfilm förut, jag tänker inte dela med mig av vad det är för film.Det finns inga tjejfilmer och inga killfilmer, det finns bara filmer!

placeholder image
Linnea
  • 28 oktober 2014

Rätt svar

Ta det lugnt det heter tjej film för att det är tjejer som är huvudrollen och det är flest tjejer med i filmen du behöver inte skriva så! Och dessutom har jag redan hittat själv så bryr mig inte om du vet och inte vill berätta!