80- eller 90-tals tjejfilm

Min dotter vill att vi ska se en film som hon säger att vi såg när hon var liten. Och jag har ingen aning om vilken det är...En blond tjej är lite utanför, hon går sin egen väg men är inte mobbad. När den populära killen på skolan blir kär i den här tjejen blir hon plötsligt omtyckt. Sen gör hon slut med honom. Han blir ihop med en annan tjej som då blir den nya poppistjejen.Antagligen 80- eller 90-tal. Vet inte om den är svensk eller inte. Någon som vet vilken film det här kan vara????

Förslag

placeholder image
Cineast
  • 08 december 2015

Stämmer inte riktigt med beskrivningen, men slänger i alla fall in förslaget "Fucking Åmål" bara ifall att.

image
Elin har hånglat med ungefär 70.000 killar, och tycker allt är tråkigt. Hon längtar efter att något ska hända. Jessica är tillsammans med Markus, som tycker att han är tuffast i hela Åmål. Johan är Markus bästa kompis och han är kär i Elin, men hon tycker han är töntig eftersom han kör moppe trots att han går på gymnasiet. Agnes är ensammast i hela världen, och hon är så förälskad i en viss person att hjärtat nästan går sönder.
placeholder image
  • 08 december 2015

Rätt svar

Den här stämmer inte heller helt med beskrivningen , bara lite, men jag vet ju att man kan ibland minnas lite fel... Cant buy me love 1987. Det är killen som är väldigt opopulär, tjejen är populär (hon är blond), dom blir ihop, han blir populär, sen gör dom slut och han blir ihop med en annan, och då blir hon lite mindre populär osv

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)