Vad heter filmen?!

Hejsan!Under en lång period nu har jag gått runt och grubblat över en film, vars namn inte finns registrerat i mitt huvud. Det jag kommer ihåg mest utav filmen är nog det här: En kille, ej en gammal gubbe utan en snygg stilig pojk som kör en traktor. (Detta är inte helt säkert) På traktor sitter hans tjej, och de flummar lite medans traktorn då är igång. Det är på en åker eller ett fält om jag minns rätt. Han hade hängt sin stråhatt (??) på ett par grenar, och när traktor åker förbi grenarna där hatten hänger så försöker han att ta den. Det råkar vara ett stort misstag, då han faller av traktorn och hamnar under den. Tror han blev strimlad (usch :((( ) eller något. (fruktansvärt) Det är nog den scenen jag minns bäst, och minns även att hans mamma kom rusande (när hon väl fick reda på det) och satt sig ner på marken med hans huvud i knäna. Skulle vara jätte tacksam om någon vet vad filmen heter och skulle kunna hjälpa mig med att.. tja, hitta titeln! Såg denna film runt 2009/2010 tror jag, minns inte så mycket. Hoppas någon känner igen filmen och vet titeln! (visste inte vilken genre jag skulle välja, så tog dramafilm om det nu ens är en.)

Förslag

placeholder image
  • 19 april 2014

Känner igen denna film och just det du beskriver (som stämmer) ska leta bland mina inspelade VHS-filmer (för det är en äldre film) och se om jag kan hitta den. Just den scenen kommer jag också ihåg av filmen.

placeholder image
Cavala
  • 20 april 2014

Rätt svar

Sommarmåne?

image
Det är sommar 1957 och i huset bredvid flyttar 17-årige Court in med sin familj. 14-åriga Dani blir blixtförälskad i honom men hon får konkurrens av sin storasyster Maureen. Den tidigare vänskapen systrarna hade utbyts mot rivalitet.