VAD HETER FILMEN?

Jag letar efter en film som jag inte vet vad den heter. Men jag vet ganska mycket om handlingen och ej vad skådespelarna i filmen heter. Det handlar om en Balett dansös och hon blir kidnappad och satt i ett kvinnofängelse. Kvinnan har en dotter som är underbevakning medan hennes mamma sitter inspärrad. Jag tror att filmen utspelar sig antingen i Rumänien, Tjeckien, Polen eller Jugoslavien. Inne i sin cell så börjar hon att träna självförsvar, så att hon kan försvara sig emot dom andra internerna.Kvinnan i filmen har en speciell ring elller om det var ett örhänge, som en av vakternatar hand om. Hon tappade den i ett slagsmål. Det är allt jag vet om filmen.

Förslag

placeholder image
  • 11 juli 2016

Film om en kille som vill bli polis. Killens tjejs bror är polis och tar honom med. Killen det handlar om är kort till växten och har misslyckats och nästan bränt ihjäl sin flickväns bror

placeholder image
RandolphCaer
  • 11 juli 2016

Skriv ett eget inlägg så lovar jag att svara dig.

placeholder image
Stewerippi
  • 11 juli 2016

Tack så mycket RandolphCaer! Det var rätt film och jag blev väldigt förvånad att du skulle lyckas att hitta rätt film. Jag har letat i flera veckor, varit vaken flera nätter för att leta reda på vad filmen heter. Och nu äntligen har du lyckats att hitta denna film. Och hur lång tid tog det för dig? Det skulle vara intressant att veta. Jag tänkte att det här är mitt sista hopp, att registrera sig här. Tusen tack! MVH Stewerippi

placeholder image
RandolphCaer
  • 11 juli 2016

Ingen orsak! Det tog mig cirka 5 minuter. Det gäller bara att klura ut rätt sökord. Jag sökte efter 'film movie female ballet dancer prison' och Assassins Run var det första resultat som dök upp.

placeholder image
  • 14 december 2016

Söker en film där Matthew Mc är med tror jag. Han jobbar tillsammans med sin advokat som tar droger. Han blir hotad av en maffiaboss som vill att HSB ska hjälpa honom rymma från fängelset.