Vad heter filmen?

Det var tusen år sedan jag såg filmen så minnet är suddigt. Det är en dramafilm från typ 70-80 talet. Det handlar om en gamal tant som beter sig konstigt då hon är traumatiserad från en tidigare händelse. I slutet får man se att hon är traumatiserad pga att hon såg en svart ung kille bli hängd av KKK när hon var barn. Hon blev även nästan dränkt själv av KKK och har därför problem med vatten.

Förslag

placeholder image
Batman 24
  • 18 juni 2015

Rätt svar

Hej!Jag minns inte filmens namn.Men den är ifrån 1970-1990 talets gång där emellan minns inte exakt år.Minns lite delar eller om jag ska säga handlingar ur filmen.De är en man som är prins eller kund med blå krona och mantel han har även små hundar.Sedan blir han kidnappad och hans bor tar över som kung eller prins.Sedan så kommer en man har går ofta klädd i kläder men med bar överkropp han är lite stark.Senare så dyker de upp cowboys i filmen och en av dem börjar slåss i en saloon vilket får fler att börja slåss och flera gånger säger cowboyen som börjar slåss får jag svängrum nu då.Filmen är i färg inte svartvit.Dem pratar engelska eller amerikanska.och jag tror att skådespelaren James coco är med i filmen för dem som spelar prinsen eller om det är en kung är enormt lik honom jag kan se delar av filmen framför mig men minns inte vad den heter.Snälla ni hjälp mig.Tack på förhand.Sänd era svar hit till denna sida eller min e-post [email protected]. Batman 24

placeholder image
  • 19 juni 2015

Rätt svar

Jag kommer ihåg en film jag såg ho min gammelmormor när jag var liten. Det var på såna tjocka filmer och det handlade om en flicka. Man får följa hennes resa och då träffar hon larvet,fjärilar och en massa andra djur. Det är inte tummelisa utan en annan.

placeholder image
RandolphCaer
  • 21 juni 2015

Rätt svar

Starta egna poster.