Syskon som slåss? HJÄLP

Såg en film/serie för tio år sedan, och minns en sekvens där två killar bråkade, bröder kanske? Den ena kissade i den enes säng medans den andra slog sönder den andres rum, sen en annan sekvens jag minns är att deras pappa får en hjärtattack utomhus när de bråkar och den ena killen har en stor pinne han ska slå ihjäl den ena brorsan med? De har en lillasyster också. Filmen utspelar sig under sommaren.Någon som vet något? Snälla hjälp :)

Förslag

placeholder image
Celinski
  • 04 februari 2014

Rätt svar

Jag dog av skratt bara av att läsa beskrivningen! Tyvärr så vet jag inte namnet på filmen. Ska se om jag kan hitta den! :)

placeholder image
Cineast
  • 06 februari 2014

Step brothers ? Minns iofs ingen lillasyster, men det var länge sen jag såg den. =)

image
Brennan Huff och Dale Doback är två män i 40-årsåldern vars föräldrar gifter sig. Plötsligt är Brennan och Dale tjuriga styvbröder som gör allt för att förstöra för sin nya familj. När deras beteende till sist orsakar kris mellan föräldrarna blir de istället sams och gör allt för att hålla ihop familjen, även om det till och med innebär att skaffa ett jobb.
placeholder image
fat_weeg
  • 06 februari 2014

Rätt svar

Haha jag hittade filmen http://www.klingberg.se/sv/video_regi_viktorochhansbroder.html Viktor och hans bröder heter den.Dock verkar den inte finnas någonstans att ladda ner.