spökfilm

Filmen handlar om ett spöke som inte insett att hon/han har dött (om jag minns rätt). Iallafall så är det en person som flyttar in i hennes/honoms dåvarande lägenhet. Spöket accepterar inte att det är andra som är i spökets lägenhet. Någon som vet vilken film jag menar? kommer ej ihåg så mycket utav den.

Förslag

placeholder image
  • 10 mars 2014

Kan det vara "The Others" från 2001 med Nicole Kidman i huvudrollen?

image
Andra världskriget är just slut och Grace väntar på att maken ska komma hem från kriget. Tillsammans med sina två barn lever hon i dunkel eftersom barnen far illa av solljus. När Grace annonserar efter ny personal börjar underliga saker hända i huset.
placeholder image
Sannarobberts
  • 13 mars 2014

"Ghost" med patrick swayze?

placeholder image
  • 28 mars 2014

Beetlejuice från 1988 kanske?

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)

placeholder image
  • 01 maj 2014

Just like heaven med Reese Witherspoon kanske. ?.

placeholder image
Kath
  • 22 oktober 2014

"Just like heaven" från 2005 med Reese Witherspoon och Mark Ruffalo, tror jag också på! Det är en fin lägenhet/våning (eventuellt takvåning) med fantastisk utsikt och "trädgård" utanför. Båda tycker att de bor där, och anden vägrar ge med sig. ;)Ljus och minnesvärd film med glimten i ögat och bra skådespeleri.http://www.imdb.com/title/tt0425123/

image
När arkitekten David flyttar in i en ny lägenhet efter att hans fru har dött börjar konstiga saker ske. Han ser en kvinnas uppenbarelse som visar sig vara Elizabeth, en läkare som dog i en bilolycka tre månader tidigare. David börjar undersöka hennes förflutna och det visar sig att hon inte är död utan att hon ligger i koma.

Ge ett förslag

Länk till filmen på IMDB:

Länk till trailer på Youtube: