Jakten på pedofiler

Filmen handlar om poliser (FBI eller liknande) som försöker ta fast pedofiler på nätet, med hjälp av en kvinnlig polis i en scen som jag kommer ihåg utger sig för att vara en yngre tjej på nätet. Den är kanske ifrån sent 90-tal till runt 2005? Ingen koll, då det var längesen jag såg den men tyckte den var super bra. Skulle tippa på att det var en drama och handlade mest om kvinnan och hennes arbete och tror hon själv hade barn. Dålig beskrivning kanske men hoppas någon vet haha :P

Förslag

placeholder image
Dileti
  • 04 maj 2016

Trust? Fast då handlar det om en dotter till ett par. Hon pratar med en snubbe som utger sig för att vara typ 17 år men i själva verket är han runt 45-50 år. Bra film men sjuk. Fast såna där människor är ju sjuka. Var det rätt film? :)

image
14-åriga Annie spenderar det mesta av sin tid framför datorn eller mobilen för att chatta med Charlie. En charmig, smart och rolig kille som både bekräftar och förstår henne på ett sätt som varken hennes föräldrar eller vänner gör. Annie känner sig lycklig, till och med kär, men snart börjar en obehaglig sanning smyga fram. En sanning som kommer sätta hela hennes familj ur balans och riskerar att fördärva Annies positiva syn på mänskligheten.
placeholder image
idafs
  • 06 maj 2016

Nej, tyvärr. Den jag letar efter är äldre än så :) Men den filmen är ju bra med, haha.

Ge ett förslag

Länk till filmen på IMDB:

Länk till trailer på Youtube: