Hjälp

Jag letar efter en film som jag trodde hette American History men finns bara en som heter American History x.. det var inte den jag letade efter men den handlar om två systrar, en i kanske 13-15 och den yngre runt 8-10 (kan vara yngre) som pågrundutav att deras föräldrar jobbar på en cirkus eler liknande under en tid och kan inte ta hand om dom så dom tvingas flytta in hos en dam som har några barn sen innan och där blir den äldsta tjejen utsatt för misshandel av den mamman då. Och den yngre systern blir bra vän med brnen som bodde där och vågar inte hjälpa sin syster. Väldigt tacksam för svar!! :)) den är baserad på en verklig händelse

Förslag

placeholder image
RandolphCaer
  • 15 december 2015

Rätt svar

An American Crime

image
Året är 1965, och två flickor blir placerade under vård av singelmamman Gertrude, som tar hand om sina egna sju barn ensam. I en tid av svårigheter blir Gertrudes psykiska hälsa alltmer påverkad. Till slut eskalerar situationen till att bli ett av de mest grymma, sadistiska och förödmjukande fallen av övergrepp som någonsin inträffat i USA.
placeholder image
RandolphCaer
  • 15 december 2015

The Girl Next Door är baserad på samma händelse.

image
I en lugn förortsstad sommaren 1958 placeras två nyligen föräldralösa systrar i vård hos sin mentalt instabila moster Ruth. Men Ruths perverterade syn på disciplin kommer snart att leda till fruktansvärda handlingar iform av misshandel, tortyr och övergrepp som involverar hennes unga söner, grannbarnen och en 12-årig pojke vars liv för alltid kommer att förändras. Baseras på en verklig händelse.