Film om en flicka som blir inlåst i en källaren av sin moster

Filmen handlar om 2 flickor vars föräldrar dött i en bilolycka flyttar hem till sina kusiner. Den större flickan blir kompis med grannen David som är kompis med hennes kusiner (3 killar om jag inte minns fel) Minns att lillasystern hade någon ställning för benen efter bilolyckan. Den större flickan blev en bit in i filmen inlåst i källaren av Ruth (mostern/fastern) och torterad till döds där hon bland annat brände in något märke på flickan....I slutet ser man David som äldre man...Någon som känner igen???????

Förslag

placeholder image
RandolphCaer
  • 12 september 2016

Rätt svar

The Girl Next Door

image
I en lugn förortsstad sommaren 1958 placeras två nyligen föräldralösa systrar i vård hos sin mentalt instabila moster Ruth. Men Ruths perverterade syn på disciplin kommer snart att leda till fruktansvärda handlingar iform av misshandel, tortyr och övergrepp som involverar hennes unga söner, grannbarnen och en 12-årig pojke vars liv för alltid kommer att förändras. Baseras på en verklig händelse.
placeholder image
RandolphCaer
  • 12 september 2016

An American Crime är baserad på samma händelse.

image
Året är 1965, och två flickor blir placerade under vård av singelmamman Gertrude, som tar hand om sina egna sju barn ensam. I en tid av svårigheter blir Gertrudes psykiska hälsa alltmer påverkad. Till slut eskalerar situationen till att bli ett av de mest grymma, sadistiska och förödmjukande fallen av övergrepp som någonsin inträffat i USA.