Agentfilm

Kan vara en Bond...Agent har förmågan att stanna hjärtat för att kunna spela död. När en viss tid har gått kommer en hävarm ut ur armbandsuret och tickar igång hjärtat på handleden igen. Scenen jag tänker på utspelas i en typ av flyttbil och agenten lägger sig raklång i luften endast stödd av två stolar, en under nacken och en under hälarna. Tror jag såg den på 90-talet.

Förslag

placeholder image
  • 14 juli 2015

Jag har också letat efter denna film. det du beskriver är i början av filmen om jag inte minns felDet är ingen Bond som jag känner tillJag kan tillägga att filmen var svartvitSjälv har jag vaga minnen av de klassiska hypnoshjulet, nån ö som sprängs i slutet där han också dyker från klippkanten ner i havet, (såg den nån gång på 80-talet så det här sista kan vara från andra filmer.Hoppas nån vet vilken film det är, jag har letat sen vhs tiden...

placeholder image
  • 22 juli 2015

Det kanske är en tv-serie?

placeholder image
RandolphCaer
  • 26 juli 2015

Kolla in den första säsongen utav 'The Man from U.N.C.L.E.'. Den har visats ett par gånger på svensk tv under årens gång och det kan hända att det är någon episod där. Den första säsongen är svartvit medans de efterkommande tre är i färg.

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)

placeholder image
  • 28 juli 2015

Det kanske är denna? Blunderball, or from Dr. Nofinger with Hate

Länk till filmen på Internet Movie DataBase (IMDB)

Ge ett förslag

Länk till filmen på IMDB:

Länk till trailer på Youtube: